Frakt & leverans

Vi levererar inom hela Sverige. Dock kan begränsningar gälla för vissa orter. För alla leveranser gäller transport till din adress på körbar väg, framkomlig med lastbil.

Pris för frakt - Övriga produkter (ej produkter på pall)

Frakt 49:-/order inkl. moms.
Vid samtidig beställning av sten utgår dessa och frakten beräknas enl. vikten på din order.

Pris för frakt - Marksten och Bendersprodukter

Hur mycket frakten på din order blir visas när du har lagt dina varor i varukorgen. Fyll i postort och postnr och tryck på uppdatera så beräknas frakten. Observera att frakten beräknas efter vikten så ändras innehållet måste frakten uppdateras igen.

Leverans till öar

Vid leverans till öar som saknar broförbindelse förutom Gotland, tag kontakt med oss för frakt och leverans.

Lastbil lossat hos köparen

Lastbil lossat hos köparen innebär att lasten ställs av på körbar väg i närheten av huset. Om leveransen behöver kranlossas t ex över ett staket eller dylikt, var vänlig kontakta oss.

Leveranstid

När din beställning är gjord skickar vid dig en leveransbekräftelse inom ett par dagar. På den står ett preliminärt leveransdatum. Innan leverans blir du uppringd av transportören och får då exakt leveransdag och tid. Det är därför viktigt att Ni lämnat ett telefonnr som är korrekt och där Ni nåbar. Ev. kostnader som uppkommer pga inget mottagande av leveransen får Du som kund betala.
Vi strävar efter att leverera Din beställning inom 14 dagar efter ordermottagandet. Dock kan den ibland variera beroende på val av vara och efterfrågan hos våra leverantörer. Om leveranstiden du fått är för sen pga av att varan är slut/restnoterad hos vår leverantör har du naturligtvis rätt att ändra/annullera Din beställning.Kontakta kundtjänst inom två dagar efter mottagen leveransbekräftelse i dessa fall.

Mottagande av varor

Det är kundens ansvar att ta emot varorna och inspektera dem noggrant innan leveransen kvitteras. Om det finns synliga skador på emballaget eller varan ska detta noteras på fraktsedeln. Då transportören ej ställer av gods utan kvittens är kunden eller dess ombud (som är informerad om reglerna vid köp med Anläggarna) skyldig att närvara. Dolda fel ska anmälas till oss inom tre arbetsdagar från mottagandet av varorna. Det är speditören som på plats avgör om det är möjligt att placera godset på angiven plats. I de fall det inte är möjligt att lossa på angiven plats lossas godset på närmast möjliga plats. Om du inte är anträffbar vid avlastning av Din beställning debiteras du för de kostnader som uppstår.
Anläggarna förbehåller sig rätten att att debitera kunden för de extra kostnader som eventuellt uppkommer vid avlastning. För att förhindra detta bör du som kund i god tid planera mottagandet av dina varor.

Leveransförseningar

Vi reserverar oss för leveransförseningar som vi inte kan påverka t ex om vår leverantör inte kan fullfölja sina åtagande till oss och friskriver oss från all skyldighet att betala ersättning till kund gällande leveransförseningar. Vi håller dig som kund informerad om detta om det skulle uppstå.

Transportskador

Anläggarna i Kalmar AB står för skador som uppstår under transporten hem till dig. Om det skulle inträffa är det Du som kund som vid mottagningen av dina varor måste anmäla detta till speditören genom att göra en notering på fraktsedeln innan den kvitteras. Om speditören inte tar på sig ansvaret för skadorna kontaktar du vår kundtjänst direkt.

Delad order

Order som överstiger 36000 kg blir delad på flera leveranser.

tillbaka
Copyright © 2019 Anläggarna.se, marksten på nätet. Powered by Zen Cart.
Översättning zencart-se.se och mdu.se
Design by Interactive Business Solutions Co and mdu.se

Köpvillkor

Kundservice

Om oss

Sociala medier

Köp och betalning

Kontakta oss

Allmän info

Facebook (nytt fönster)

Frakt och leverans

Öppettider

Tjänster

Ångerrätt och garantier

Referenser

Våra maskiner

Kvalitet och miljö

Samarbetspartners/Leverantörer