Ångerrätt och garantier

Ångerrätt och Garantier

PRIVATPERSON

Ångerrätt

För privatpersoner tillämpar Anläggarna Distans och Hemförsäljningslagen samt Konsumentköplagen. Enligt Distans- och Hemförsäljningslagen har kunden alltid rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från mottagandet av varan och utan att behöva uppge någon speciell anledning. Vid åberopande av ångerrätt betalar du som kund för returfrakten. Meddela oss så ombesörjer vi att en lastbil hämtar godset men debiterar Dig för frakten. Varorna skall vara i oförändrat skick, oanvända och i varans ursprungliga förpackning och alla eventuella tillbehör skall vara med i returen.

Returer

Meddela kundtjänst inom 14 dagar så ordnar vi med returfrakten som Du får betala. Varan/varorna ska returneras i oanvänt skick och i sin ursprungliga/obrutna förpackning. De kostnader som uppstår pga av ej kompletta returer debiterar vi Dig.

Reklamation

Vid reklamation som visar att varans kvalitet är felaktig förbinder sig säljaren att i första hand byta ut sådant gods och i andra hand kreditera köparen med motsvarande fakturabelopp, under förutsättning att felaktigt gods returneras till säljaren. Andra ersättningsanspråk än fel på produkten beaktas inte. Reklamation skall göras inom sju(7) dagar från mottagandet av leveransen. Köparen har ingen rätt att reklamera monterade produkter.

Garantier

Anläggarna strävar efter nöjda kunder tillsammans med våra leverantörer. Generellt täcker garantin endast ursprungliga fel som fanns vid leverans. Du måste ha följt produktens anvisningar och monterat på rätt sätt. Kalkutfällningar kan förekomma och det ger ett naturligt färgspel åt stenen. Kalkutfällningar är inte reklamationsgrundande. De försämrar inte produktens hållbarhet, utan är en naturlig del av betongens härdningsprocess. I regel slits utfällningen bort efter en tid.

Tvist

Vid eventuella tvister ska dessa avgöras av svensk domstol enligt svensk lag.

FÖRETAG

När företag handlar hos oss tillämpas köplagen. Vi tillämpar ett returavdrag på 20% på varans värde.
Tvister angående tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor och därmed sammanhållande rättsförhållanden skall avgöras av ensam skiljeman som på parts begäran utses av Sydsvenska Industri- och handelskammaren.

tillbaka
Copyright © 2019 Anläggarna.se, marksten på nätet. Powered by Zen Cart.
Översättning zencart-se.se och mdu.se
Design by Interactive Business Solutions Co and mdu.se

Köpvillkor

Kundservice

Om oss

Sociala medier

Köp och betalning

Kontakta oss

Allmän info

Facebook (nytt fönster)

Frakt och leverans

Öppettider

Tjänster

Ångerrätt och garantier

Referenser

Våra maskiner

Kvalitet och miljö

Samarbetspartners/Leverantörer